Rydde og tømme dødsbo

Vi har spesialisert seg på rydding, tømming og rengjøring av dødsbo. Vi er etablert i markedene Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg, Tønsberg, Sandefjord og Larvik. Vi har over 20 års erfaring og vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i dødsbo til en som står deg nær. Overlater du jobben til oss vil vi utføre jobben med verdighet. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal oppleve god service i alle ledd, fra første telefonsamtale til tilbakelevering av nøkkel. Tillit er viktig, og vi kan tilby gode referanser for å underbygge vår seriøsitet.

Etter at pårørende har tatt ut de deler av innboet de ønsker å beholde, foretar vi en fullstendig sortering og bortkjøring av resterende invetar. Alt av innbo blir sortert. Det som kastes leveres på godkjente mottak. Møbler, gjenstander og annet som kan ha en annenhåndsverdi leveres blant annet til ulike veldedige organisasjoner i Tønsberg kommune.

Vi jobber med fastpris, da har du som kunde forutsigbarhet. Kontakt oss så kommer vi på gratis og uforpliktende befaring. Du vil motta et skriftlig tilbud innen 24 timer.